Coaches en trainers

Heidy Bouma:

Heidy is medeoprichter van MYF Academie en tevens eigenaresse van Centrum voor Balans. Zij geeft diverse trainingen en coacht zowel individueel als teams. Daarnaast is Heidy gespecialiseerd in het coachen van kinderen en volwassenen met HSP en geeft trainingen voor kinderen en tieners waarbij zij regelmatig gebruik maakt van haar paarden als co-coach. Heidy is een enthousiaste coach die altijd op haar eigen wijze probeert mensen hun eigen talenten te laten zien.

Binnen MYF academie is Heidy verantwoordelijk voor o.a. de trainingen studieadvies, empowerment, de individuele coaching trajecten en de teamtrainingen.

www.centrumvoorbalans.nl

 

Gerda van Limburg:

Gerda is medeoprichter van MYF Academie en tevens eigenaresse van Innua. IINUA gelooft in de waarde van mensen. IINUA is ontstaan vanuit de realiteit dat mensen zich niet altijd bewust zijn van hun unieke waarde. En organisaties zich niet altijd bewust zijn van de unieke waarde van hun mensen. De dienstverlening van IINUA is daarom volledig gericht op het leren ontdekken
en herkennen van de waarde van mensen. Gerda is een gedreven coach die op een enthousiaste wijze altijd zoekt naar de waarden van de mens waardoor ‘bijna’ iedereen met nieuwe inzichten naar huis gaat.

Binnen MYF academie is Gerda mede verantwoordelijk voor o.a. de trainingen studieadvies, empowerment, de individuele coaching trajecten en delen van de teamtraining verzorgt .

www.iinua.nl

 

Yvonne Schimmel:

Yvonne is eigenaresse van Praktijk Dyvon en heeft tevens incompany-vitalitycheck. Yvonne is een enthousiaste coach wiens passie het is om mensen te helpen, zowel geestelijk als lichamelijk, middels inzicht en kennis over voeding en lifestyle zodat mensen weer kunnen zijn wie ze zijn. Zij doet dat o.a. door gebruik te maken van een vitality-scan en haar uitgebreide kennis van Orthomoleculaire voedingsleer.

Binnen MYF Academie verzorgt zij de o.a. lessen in de Empowerment training, daarnaast verzorgt ze op maat trainingen als het gaat om de lifestyle en ziekteverzuim binnen bedrijven. Ook in het geval van individuele coaching maken we vaak gebruik van Yvonnes kennis. O.a. bij lifestyle onderwerpen of bijvoorbeeld bij Stress/ burn out klachten, onverklaarbare vermoeidheid etc.

www.praktijkdyvon.nl
www.incompany-vitalitycheck.nl

 

Carolien Snip:

Carolien is eigenaresse van Caro Styling & coaching. Caro Styling & coaching geeft persoonlijk advies en begeleidt op het gebied van kleding, kleur en wellness. Ontdek de kleding, kleur, houding en uitstraling die bij je past! Carolien is een enthousiaste coach die met heel veel gevoel voor stijl en voor de mensen die zij begeleidt kans ziet mensen zich (nog) bewuster te laten worden van hun sterke kanten.

Binnen MYF academie verzorgt Carolien lessen in o.a. de Empowerment training, daarnaast verzorgt ze op maat trainingen als het gaat om de uitstraling van o.a. management, teams en medewerkers in diverse bedrijfstakken, meestal in combinatie met een teamtraject.

www.caro-stylecoach.nl