Voor wie

Algemeen

Wij begeleiden mensen – individuen en groepen – die gemotiveerd zijn om het beste uit zichzelf te halen en die op zoek zijn naar meer kracht en balans in hun leven in hun ontwikkeling van persoonlijke en professionele groei.

Doelgroepen die wij met grote regelmaat begeleiden, individueel en in de groep:

Jongeren: Hoe lastig is het maken van een keuze voor een opleiding of studie, die moet leiden tot ‘jouw levensinvulling’, als je nog maar 16, 17 of 18 bent? Want wat past bij jou? Wij bieden jou inzicht in wie jij echt bent, waarmee jij makkelijker een keuze maakt. Een keuze, niet alleen vanuit jouw ‘interesses’, maar een keuze van een studie of opleiding die echt bij jou past.

Jong professionals: Ben jij geboren na 1983, dan behoor je tot de groep ’millennials’, een groep jonge mensen met talent en ongekende mogelijkheden, een groep met hoge verwachtingen van zichzelf, van hun omgeving, relaties en werkgevers. Ook een groep die vaak nog niet goed wordt begrepen in het bedrijfsleven en veel ballen in de lucht moet houden werk en privé. Dit kan leiden tot veel onbalans en stress. Wij weten als geen ander hoe we jou kunnen begeleiden, eigenlijk ‘begrijpen’, zodat jij weer in balans en in je kracht komt en dat gaat doen wat je eigenlijk het liefst zou willen doen.

‘Vrouwen power’: Een baan, een carrière, een eigen bedrijf, een druk sociaal leven, een partner, een gezin, ook nog mantelzorg, etc. Altijd druk en eigenlijk nergens echt tijd voor. En al helemaal niet voor jezelf. Je wilt goed presteren op je werk, maar ook in je privé leven ligt de lat hoog. Je wilt graag het roer omgooien, maar weet niet goed hoe? Meer quality en quantity time creëren voor jezelf. Door inzicht in jezelf en in jouw leven, en door gerichte begeleiding, individueel of in een groep, ben jij in staat de juiste keuzes te maken voor jezelf, ervaar jij balans en kom je weer meer in je kracht.

Professionals: Je werkt al jaren in een bepaalde branche en/of functie, maar twijfelt of dat nog bij je past. Je hebt je halve leven gewerkt en je vraagt je af wat je met de rest van je leven wilt doen. Een baan en een privé leven combineren is niet altijd makkelijk, je bent te druk om de zaken anders aan te pakken, maar bent er nu wel aan toe om dat te doen. Je wilt een stap zetten in je loopbaan, maar het lukt even niet om dat voldoende neer te zetten. Je bent leidinggevende, maar je hebt het gevoel dat daar nog meer uit te halen valt. Jij hebt talent, dat weet je, of .. jouw talent is zo gewoon, dat je je er niet van bewust bent. Wij begeleiden jou om een volgende stap te zetten, door het bieden van zelf inzicht en het jou laten maken van gerichte keuzes, zodat jij gaat doen waar je NU echt aan toe bent.

Sport Talenten: Je bent een jonge sporter en wilt graag een hoog niveau, mogelijk zelfs professioneel niveau, bereiken in je sport. Daar komt veel bij kijken, zeker als je een individuele sporter bent en/of (nog) niet bij een (gesponsord) team bent aangesloten, waar vaak t.a.v. begeleiding al wat zaken voor je worden geregeld. Maar ook voor sporters die al wel bij een team zitten is vaak een stuk mentale ondersteuning meer dan welkom. Vaak is er begeleiding op het gebied van technische trainingen, maar veel andere zaken, zoals het combineren van sport met opleiding/werk/privé, het omgaan met druk, het omgaan met tegenslagen, blessures, jezelf presenteren, keuzes maken, maar ook lifestyle en voeding, komen vaak niet aan de orde. De basis van alles is weten wie je echt bent en wat in jou maakt welke keuzes bij je passen. Dat geeft je rust en balans, je kunt je beter focussen en gaat rustiger en krachtiger het seizoen weer in.

Voor alle doelgroepen geldt:

Wil jij weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Wij hebben diverse ‘maatwerk’ mogelijkheden voor iedere doelgroep.